Την comfort σπιρτάδα των καλομαγειρεμένων noodles με φρέσκα υλικά, εξωτικές γεύσεις και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα κατάφερε να κλείσει σ’ ένα χαρακτηριστικά κόκκινο κουτάκι το "Streetwok". Το street food στέκι που έβγαλε το wok όχι μόνο σε ένα αλλά σε επτά σημεία σε όλη την Αττική αναδεικνύει την έφεση της ομάδας στις αναπάντεχες, αλλά ενδιαφέρουσες ισορροπίες που μπορείς να δημιουργήσεις με βάση τις επιλογές σου και ασφαλώς υπό την καθοδήγηση των έμπειρων wokers.
Κατά βάση η φιλοσοφία είναι αρκετά απλή: Διαλέγεις τη βάση ανάμεσα σε noodles ή ρύζι, στη συνέχεια υλικά όπως χοιρινό, κοτόπουλο, γαρίδες, κάσιους και διαφορετικά λαχανικά και τέλος, τη σάλτσα, από teriyaki και sweet chili μέχρι την καυτερή sichuan ή satay, αλλά και toppings όπως τραγανό κρεμμύδι ή φιστίκι.
Όσο παρακολουθείς από την ανοιχτή κουζίνα τον έμπειρο woker να κάνει τα μαγικά του στο καυτό wok, ούτε που θα καταλάβεις πως καταλήξες μέσα σε ελάχιστα λεπτά σε ένα χορταστικό και value- for -money συνδυασμό, όπου τα πάντα σμίγουν ιδανικά. Στην περίπτωση που δεν έχεις αρκετό χρόνο να το απολαύσεις στους ξύλινους πάγκους επί τόπου μπορείς να πάρεις μαζί σου το κόκκινο κουτάκι.