Με την πυξίδα να δείχνει σταθερά την ποιοτική πρώτη ύλη, εδώ πρωταγωνιστεί πληθωρική κουζίνα της Νότιας Αμερικής.
Ένα κόκκινο Mini Cooper στην Κολοκοτρώνη φροντίζει για τις after hours απολαύσεις, ανάμεσα σε δύο κομμάτια ψωμιού.
Μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στη γεύση, το "Lostacos" σκορπάει spicy μυρωδιές και γεύσεις στο Κουκάκι.
Στην Αθήνα, τα χαβανέζικα μπολ και τα ιαπωνικά σάντουιτς βρήκαν το εξωτικό σπίτι τους.
Mε τη γεύση του εκλεκτού, από διαλεχτό μοσχαρίσιο κιμά γάλακτος, αλλά χωρίς φιοριτούρες, το "Sam Burgers" επαναφέρει το burger στην αυθεντικότητά του.
Comfort σπιρτάδα και ασιάτικη πολυσυλλεκτικότητα σ’ ένα χαρακτηριστικά κόκκινο κουτάκι.
Premium υλικά και ακομπλεξάριστοι συνδυασμοί δίνουν προβάδισμα στα ευρηματικά bao buns υψηλών επιδόσεων.
Ένα νέο σποτ σερβίρει το ιδανικό τσιμπολόγημα για τους vegan.