Ένα από τα πιο σταθερά, fun ραντεβού των foodies της Χαλκιδικής, το εστιατόριο "Bubo" του "Ekies All Senses Resort", θα αποτελέσει και για το φετινό καλοκαίρι σημείο αναφοράς στα foodie ταξίδια μας. Με μαγική θέα στο ηλιοβασίλεμα από την ντιζαϊνάτη ποπ σάλα του να δίνει έξτρα λάμψη στα βραβεία Top Notch και BEK, τα οποία αποσπά σταθερά η γεμάτη προσωπικότητα, άποψη και νοστιμιά καλοκαιρινή έδρα του πολυβραβευμένου σεφ Δημήτρη Παμπόρη. Βρίσκοντας κάθε χρόνο όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους να συνδυάσει τις άκρως ελληνικές γεύσεις του με τεχνικές αιχμής, αλλά και comfort νοστιμάδα, ο Παμπόρης συνθέτει και φέτος ένα μενού που θα καρφωθεί στις υψηλές θέσεις της λίστας των φαβορί μας. Έτσι, πλάι σε σουξέ όπως η ελληνόστροφη Caesar’s με σος από γαύρο μαρινάτο, πρόβεια γραβιέρα, μπέικον μαύρου χοίρου και τηγανητές καραβίδες, ή τα κανελόνια γεμιστά με μπολονέζ μανιταριών και κρέμα μετσοβίτικου καπνιστού τυριού σε jus από τρούφα, φέτος θα βρούμε μαύρο χοίρο σιγοψημένο για 12 ώρες με πουρέ σελινόριζας, ψητό χέλι με πουρέ ξινόμηλου σε αβγολέμονο, αλλά και ψάρι ημέρας με κολοκυθολούλουδα γεμιστά με γαρίδες Κοιλάδας, αβγοτάραχο και μαρμελάδα εσπεριδοειδών, σε σάλτσα ψαρόσουπας με κρόκο Κοζάνης.
Chef's tip: "Το ολόδικό μας μποστάνι μας προμηθεύει φέτος ακόμη περισσότερα φρέσκα καλούδια που εκμεταλλευόμαστε στα πιάτα μας, ενώ το 'Treehouse', ένα εστιατόριο μέσα σε ένα στιλάτο δεντρόσπιτο, παραμένει η exclusive γαστρονομική μας πρόταση για τους καλοκαιρινούς μήνες".
Ξεν. "Ekies All Senses Resort", Βουρβουρού, 2375091000, http://ekies.g