"Gastronomy Project & Beefbar Mykonos"

Η διπλή γαστρονομική ταυτότητα του "BILL & COO".

Gastronomy Project & Beefbar Mykonos

Για ένα ακόμα καλοκαίρι, η δημιουργική γαστρονομία πρωταγωνιστεί στα βραβευμένα εστιατόρια "Gastronomy Project" και "Beefbar Mykonos" των ξενοδοχείων "BILL & COO", με executive chef τον Ντίνο Φωτεινάκη. Το πρώτο, με συναρπαστική θέα στο ηλιοβασίλεμα της Μεγάλης Άμμου και τον πυρωμένο ουρανό να καθρεφτίζεται στην πισίνα που απλώνεται ακριβώς στην ποδιά της σάλας του, και head chef τον Γιώργο Αραπιάν, κρατά εδώ και χρόνια τον δικό του πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαστρονομική σκηνή της Μυκόνου, χαράσσοντας φινετσάτες γραμμές που παντρεύουν την ελεγκάντσα της γαλλικής κουζίνας με την ελληνική παράδοση και τη μεσογειακή μενταλιτέ, για δημιουργικά menu dégustation που, στη φετινή τους εκδοχή, αντλούν έμπνευση από τις παιδικές αναμνήσεις των ιδιοκτητών.

Gastronomy Project & Beefbar Mykonos

Στο "Beefbar", την πρώτη ελληνική βάση του διεθνούς εστιατορικού megabrand, πάνω από την αμμουδιά του Αγίου Ιωάννη και με head chef τον Γιάννη Μπάμπαλη, η premium πρώτη ύλη συναντά την ντεκοντρακτέ καλοφαγία, μέσα από ένα fun comfort μενού που συνδυάζει street food φαβορί απ’ όλον τον κόσμο, δημιουργίες του Ντίνου Φωτεινάκη, όπως ο γύρος kobe, που έχουν με τη σειρά τους ταξιδέψει σε "Beefbar" ανά την υφήλιο, αλλά και εκλεκτές κοπές μόσχου από κορυφαίες φάρμες της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Όποια κι αν είναι η διάθεσή σας, η διπλή γαστρονομική πρόταση του "BILL & COO" είναι μονόδρομος. 

Gastronomy Project & Beefbar Mykonos

Chef's tip: "Η εκλεκτική wine list του 'Gastronomy Project' συμπληρώνει αρμονικά τη γαστρονομική εμπειρία του μενού, ενώ τα ευρηματικά κοκτέιλ του 'Beefbar' ξεδιπλώνουν σε κάθε τους γουλιά την καλοκαιρινή party διάθεση της Μυκόνου".

Ξεν. BILL&COO SUITES AND LOUNGE, Μεγάλη Άμμος, 2289026292
Ξεν. BILL&COO COAST SUITES, Αγ. Ιωάννης, 2289077865

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.