Porto Zante Club – "The Club House" Restaurant

Εμπνευσμένη, σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, σε ένα μοναδικό world-class περιβάλλον.

The Club House

Αρμονικά ενταγμένο σε ένα φυσικό τοπίο απαράμιλλης εξωτικής ομορφιάς, ανάμεσα σε φοίνικες και μπανανιές που καθρεφτίζονται στα γαλαζοπράσινα νερά της αμμώδους παραλίας του, το Porto Zante Club είναι ένα υπερπολυτελές boutique ξενοδοχείο με παγκόσμια φήμη και ακτινοβολία που αποτελείται αποκλειστικά από βίλες με ιδιωτική πισίνα, προσφέροντας στους jet-set επισκέπτες του υπηρεσίες world-class επιπέδου και απόλυτη ιδιωτικότητα. 

Porto Zante Club

The Club House

Την ίδια στιγμή, στο "The Club House” Restaurant, το ένα από τα δύο εστιατόρια του συγκροτήματος που φέτος μάλιστα τιμήθηκε και με το ειδικό βραβείο "Top Notch”, η σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα απογειώνεται σε νέα γαστριμαργικά ύψη, χάρη στο ταλέντο και την εμπνευσμένη δημιουργικότητα της Executive Chef Αλεξάνδρας Φυτιλά, υπό την καθοδήγηση του σεφ Jean Charles Metayer.

Club House

Η δημιουργική συνεργασία των δύο αποτυπώνεται σε φινετσάτα πιάτα όπως οι φρέσκιες ντόπιες γαρίδες  μαριναρισμένες σε ούζο και λάιμ που σερβίρονται με τουίλ από μελάνι σουπιάς, και το καπνιστό χέλι με φουά γκρα, πινελιά που εκφράζει τις γαλλικές καταβολές του σεφ. Δυνατό "παρών" δίνει η θάλασσα και στα κυρίως πιάτα με το λαυράκι σε κρούστα από προζυμένιο ψωμί αλλά και στο σοτέ μπαρμπούνι με πουρέ κολοκυθιού και σάλτσα "μπουγιαμπέσα". Το γλυκό φινάλε γράφουν επιδόρπια όπως το σοκολατένιο σουφλέ με ρευστή καραμελένια καρδιά και το μιλφέιγ με σαντιγί και κόκκινα φρούτα.

Chef’s tip: "από την ενότητα κρέας δοκιμάστε την ντελικάτη βερσιόν αρνιού με χειροποίητο κριθαράκι και αφρό γιαουρτιού”.

Ξεν. "Porto Zante Villas & Spa", Τραγάκι, 29100 Ζάκυνθος, 210 8218640, portozante.com/grFacebook, Instagram

Φωτογραφίες: Sakis Papadopoulos

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα