Στη δυτική ακτή της Μεσσηνίας και με το Ιόνιο να απλώνεται μπροστά τους, οι "Αμμοθίνες" ξεχωρίζουν αρχικά για το μοναδικό τους concept: πάνω στους αιωνόβιους αμμολόφους στην παραλία του Πετροχωρίου, φιλοξενούν στην έκτασή τους ένα προσεγμένο εστιατόριο, ένα αλέγκρο beach bar και 8 καταλύματα glamping, συνθέτοντας μια θερινή πρόταση υψηλοτάτου επιπέδου και απόλυτης χαλάρωσης, σε πλήρη επαφή με τη φύση, τα αρώματα, αλλά και τη γεύση της.
Γιατί η γεύση, με τη σειρά της, δεν θα μπορούσε παρά να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ. Το μενού που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Τσώτσος, στη δεύτερη σεζόν του, χαρακτηρίζεται από μοντέρνες ιδέες πάνω στην ελληνική κουζίνα, με κινητήρια δύναμη τις εξαιρετικά ποιοτικές πρώτες ύλες, πολλές εκ των οποίων προέρχονται από το δικό τους μποστάνι, το οποίο είναι τοποθετημένο περιμετρικά του χώρου. Παλιά και νέα πιάτα, όπως το ριζότο-γεμιστά ή η σουπιά με σπανάκι και κουσκούς, είναι οι πειστικότερες –και νοστιμότερες– αποδείξεις της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην κουζίνα.
Chef’s tip: "Το μεσσηνιακό ηλιοβασίλεμα αποτελεί ένα πανέμορφο φόντο για οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση, την ίδια στιγμή που οι υπηρεσίες του χώρου θα φροντίσουν ώστε να σας μείνει αλησμόνητη".
"Αμμοθίνες / 4 Θάλασσες", Πετροχώρι Μεσσηνίας, 2723041798, Facebook, Instagram