"Pearl"

Γεύση από τον τόπο μας δια χειρός Γκίκα Ξενάκη.

marbella elix

Προβάλλοντας διακριτικά από την κορυφή του πευκοσκέπαστου λόφου πάνω απ’ τις ακτές της Θεσπρωτίας, το πολυτελές "MarBella Elix" αγναντεύει τους Παξούς, τους Αντίπαξους και την Κέρκυρα, με τη μαγευτική παραλία Καραβοστάσι να απλώνεται στα πόδια του. Οι θαυμάσια διαμορφωμένοι χώροι και τα προσεγμένα δωμάτια έρχονται να συναντήσουν τη γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο "Pearl", σε μια ολοκληρωμένη παλέτα χαλάρωσης και απόλαυσης, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τη σταθερή επένδυση του ομίλου στις πιο συγκινητικές γευστικές στιγμές.

Το μενού υπογράφει ο βραβευμένος σεφ Γκίκας Ξενάκης, ο οποίος συνδυάζει την ελληνική παράδοση και τις γεύσεις της υπαίθρου με τη μοναδική του μαγειρική ματιά και το χαρακτηριστικό, μοντέρνο, ύφος του, δίνοντας όπως πάντοτε ιδιαίτερη έμφαση στις επιλεγμένες πρώτες ύλες. Το αποτέλεσμα είναι πιάτα δημιουργικά, όπως το σιγοψημένο αρνάκι Βόνιτσας με κρέμα πατάτας, γαλοτύρι, μπριαμάκι λαχανικών και σάλτσα μαστίχας, ή τα βλίτα στη σχάρα με μάραθο και σκορδαλιά αμυγδάλου, που δίνουν ξεκάθαρα το γευστικό στίγμα του σεφ, πλαισιωμένα από έξυπνα επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Κερασάκι στην τούρτα, το ιδιαίτερο μιλφέιγ γαλακτομπούρεκο, με αρμπαρόριζα, κουμκουάτ και σορμπέ εσπεριδοειδών.

Chef’s tip: "Μεταξύ άλλων, το "MarBella Elix" σας προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό για πολυτελείς καλοκαιρινές διακοπές είτε είστε ζευγάρι είτε οικογένεια, παράλληλα με τη δυνατότητα για περιήγηση στην ανεξερεύνητη Ιόνια ακτογραμμή".

Ξεν. "MarBella Elix", Καραβοστάσι, 2665097000, Facebook, Instagram

marbella elix

Gikas Xenakis marbella elix

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα