Eκλεκτοί θησαυροί των ελληνικών νερών βρίσκουν θέση σε πιάτα που μιλούν στην καρδιά των καλοφαγάδων. Με νέο καπετάνιο τον εξαιρετικό σεφ Μιχάλη Ντουνέτα, οι ψαριές της ημέρας και επιλεγμένα φρέσκα της θάλασσας –πάντα εποχής– από κάθε γωνιά της Ελλάδας μεταφράζονται σε προτάσεις που κρατάνε ψηλά τις εντάσεις. Από το πάσο περνούν οικείες γεύσεις, όπως ψάρια μαγειρεμένα γιουβέτσι, στη σχάρα, στο φούρνο ή και φρικασέ, ενώ μερακλίδικοι μεζέδες περιωπής, όπως η λακέρδα που παστώνουν οι ίδιοι και ο καπνιστός
ξιφίας με πίκλες κρεμμυδιών, παίζουν στο ίδιο ταμπλό με ταρτάρ, σασίμι, καρπάτσιο και σεβίτσε από ψάρια ημέρας. Σε αυτό το casual στέκι ανεβασμένης ψαροφαγίας έχουν επίσης θέση πιάτα εστιατορικής λογικής, όπως τα σκιουφιχτά με καβουρόψιχα και σαφράν, και περιποιημένες μακαρονάδες θαλασσινών που κάνουν αίσθηση.
Tip: Θα συνοδέψετε αρμονικά τις θαλασσινές γεύσεις με μια μεγάλη ποικιλία από τσίπουρα, παλαιωμένα αποστάγματα και κρασιά του ελληνικού αμπελώνα.