Oι θησαυροί της θάλασσας σε αφτιασίδωτες προτάσεις με αγνές πρώτες ύλες που μυρίζουν θάλασσα παρελαύνουν στις μοντέρνες σάλες των ψαροφαγικών εστιατορίων του ομίλου "Καστελόριζο" στα βόρεια και τα νότια προάστια. Οι σεφ Μιχάλης Ζάχαρης και Μαρία Πατσή ξεδιπλώνουν ένα πλούσιο συνταγολόγιο με πρωταγωνιστές ελληνικά ψάρια και θαλασσινά, σε πιάτα που μοσχοβολούν ιώδιο. Συννεφένια ταραμοσαλάτα, χταποδάκι στη σχάρα, μύδια αχνιστά και τηγανητά ψαράκια ημέρας είναι η εισαγωγή ενός προσεγμένου ψαροφαγικού σεναρίου που κορυφώνεται με σπεσιαλιτέ όπως το "λινγκουίνι Καστελόριζο" με ποικιλία θαλασσινών, comfort σούπες με ψαριές ημέρας, αλλά και ριζότο με γαρίδες Αμβρακικού.
Tip: Η ποιοτική ψαροφαγία δεν είναι απαραίτητα ακριβή, και το επιβεβαιώνουν οι value for money προτάσεις στο μοντέρνο και χαλαρό περιβάλλον των δύο εστιατορίων, που συνοδεύονται με ειδικά μενού (€ 20 και 29/άτομο).