Zεστό και φιλόξενο, το γνωστό ψαροεστιατόριο, με κάδρο την πανοραμική γαλάζια θέα, σερβίρει περίτεχνα πιάτα ζωγραφισμένα στα χρώματα της θάλασσας. Στην υπερυψωμένη βεράντα του, φρέσκες ψαριές από καΐκια κυρίως από το Μικρολίμανο, την Ικαρία, την Κάρπαθο και την Αντίπαρο, μεταφράζονται σε νόστιμα πιάτα που ο Αρτέμης Δαρζέντας επιμελείται με μεράκι και τεχνική. Η γευστική παλέτα χρωματίζεται με την αλμύρα μεζέδων κλασικών, αλλά και λιγότερο συνηθισμένων προτάσεων. Δίπλα, λοιπόν, στο φημισμένο πλέον καπνιστό σκουμπρί που καπνίζουν οι ίδιοι, το τηγανητό χταπόδι με φάβα Σαντορίνης δικής τους παραγωγής και το καρπάτσιο λαβράκι με τζίντζερ και κόλιανδρο, φιγουράρουν ένας πληθωρικός θαλασσινός μουσακάς με κιμά γαρίδας και μπεσαμέλ από ρόφημα αμυγδάλου, λινγκουίνι με κιμά σκορπίνας, αλλά και χορταστικές μπαρμπουνομακαρονάδες.
Tip: Το ψαροφαγικό γεύμα συνοδεύουν 40 και πλέον ετικέτες αποσταγμάτων και 30 κρασιά του ελληνικού αμπελώνα.