Στην κομψή σάλα του όμορφου αυτού ιωδιούχου πόστου, τα διαμάντια του ελληνικού βυθού αλωνίζουν στα τραπέζια και στο γρανιτένιο πάσο με την ανοιχτή κουζίνα σε κοινή θέα. Ολόφρεσκες ψαριές ημέρας στη μαρμάρινη ψαριέρα στην είσοδο σε κοιτούν με μάτι που γυαλίζει, ενώ στο παιχνίδι πρόσφατα μπήκαν και ειδικά ψυγεία ωρίμανσης μεγάλων ψαριών. Εντυπωσιακά και συνάμα απολαυστικά πιάτα συνοδεύονται άψογα με κρασιά από Ελλάδα, Προβηγκία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία, ενώ ωμές παρασκευές, όπως το σεβίτσε λαβράκι και η μαριναρισμένη σε εσπεριδοειδή σουπιά αγαπούν πολύ τα αποστάγματα. Από κυρίως, τα ιταλικά ζυμαρικά paccheri με καραβίδες και μπεσαμέλ μετσοβόνε δίνουν ωραία πάσα στο γεμιστό σου με γλυκιά κρέμα από φιστίκι Αιγίνης.
Tip: Δεν χαλούν χατίρια, θα σας φτιάξουν από αθερίνες μέχρι 15κιλο ροφό όπως αγαπάτε στη λογική της "head to tail" φιλοσοφίας.