Στα τραπέζια του πιο παλιού εστιατορίου για ψάρι στο μαγευτικό Μικρολίμανο γράφεται από το 1931 η ψαροφαγική ιστορία. Ολόφρεσκα ψάρια, θαλασσινά και όστρακα από τα πελάγη της Ελλάδας μεταφράζονται με απόλυτη δεξιοτεχνία σε θαλασσινή ευωχία. Διάσημες σπεσιαλιτέ του, όπως γαρίδες με ντομάτα και φέτα, ψητό καλαμάρι με πέστο βασιλικού και μερακλίδικοι μεζέδες, προικισμένοι με την αέρινη κρούστα από το τηγάνι, συναντούν μικρούς οστρακοθησαυρούς που μοσχοβολούν ιώδιο, αλλά και μεγάλα ψάρια που βράζουν, αχνίζουν ή ψήνουν στο αλάτι ή τη σχάρα. Ο τόνος με κρούστα σουσαμιού και wakame είναι από τις θαυμάσιες νέες προσθήκες με μοντέρνο θαλασσινό προφίλ, ενώ το "παρών" δίνουν ριζότα και κριθαρότα συντροφιά με μια ευρεία γκάμα κρασιών κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα.
Tip: Κλασικά επιδόρπια όπως εκμέκ, σοκολατόπιτα και κυδώνι ψητό γράφουν τον γλυκό επίλογο.