Σημείο αναφοράς στην αθηναϊκή εστίαση, το εμβληματικό εστιατόριο, στα 100 και πλέον χρόνια λειτουργίας του, αποτελεί πάντα μια εξαιρετική επιλογή ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Στις νέες θαλασσινές αφίξεις του μενού, που επιμελείται ο ταλαντούχος σεφ Μάνος Γαρνέλης, ξεχωρίζουν πιάτα όπως το φίνο μπαρμπούνι σαβόρο σε κρούστα με πίκλες σταφίδας Κορίνθου και παλαιωμένο ξύδι και η σκορπίνα πετάλι με κριθαράκι και καπνιστή ντομάτα, από το τραπέζι όμως δεν πρέπει να λείψουν signature σπεσιαλιτέ, όπως η διάσημη ταραμοσαλάτα "Βασίλαινας" που σερβίρεται με αραβικές πίτες και η άψογα ψημένη σφυρίδα στα κάρβουνα με χόρτα εποχής και αβγολέμονο μάραθου. Εκτός από τις à la carte επιλογές, αξίζει να δοκιμάσετε το μενού γευσιγνωσίας 7 πιάτων, ενώ ο σομελιέ Γιάννης Ρούσσης, εφοδιασμένος με περισσότερες από 170 καλοδιαλεγμένες ετικέτες της πλούσιας και πολυσυλλεκτικής κάβας του ελληνικού και ξένου αμπελώνα, συμπληρώνει με θαυμάσιες αρμονίες τη γευστική εμπειρία.
Tip: Eίναι ανοιχτά καθημερινά από το μεσημέρι ενώ ειδικά το Σαβ/κο θα δοκιμάσετε και πιάτα με πιο comfort διάθεση για τραπέζια με φίλους και οικογένειες.