Σημαντικό κομμάτι της γαστρονομικής προίκας της Ελλάδας, το εμβληματικό εστιατόριο γράφει θαλασσινή ιστορία με αμέτρητους Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας. Το "Varoulko Seaside" συνεχίζει να χτίζει τη φήμη του με πιάτα από ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, που φέρουν τη σφραγίδα του Λευτέρη Λαζάρου με την πολύτιμη δημιουργική συνδρομή του νέου head chef του εστιατορίου Θοδωρή Κυριακίδη. Από τα τραπέζια της άνετης μοντέρνας σάλας του δεύτερου ορόφου, παρελαύνει μια ευρεία γκάμα ψαροφαγικών γεύσεων υψηλών προδιαγραφών με επιλεγμένα ψάρια και θαλασσινά. Την ξεχωριστή αυτή θαλασσογραφία υπογράφουν μαρινάτες σπεσιαλιτέ, όπως το ρείκι με ρεβίθι, παστράμι και λεμόνι ή το ταρτάρ καραβίδας με φρέσκο βασιλικό και yuzu, που διαδέχονται ορεκτικά όπως η μελιτζάνα με καπνιστό χέλι, χλωρό ανθότυρο και φιστίκια Αιγίνης. Από τα κυρίως ξεχωρίζουν πιάτα όπως το "παπουτσάκι" μελιτζάνας με κιμά γαρίδας, μπεσαμέλ αρωματισμένη με λουίζα και αφρό γραβιέρας και το ριζότο με άγρια αγκινάρα Τήνου, καβούρι, ξηρό ανθότυρο Κρήτης και μαύρη τρούφα.
Tip: Τα εξαιρετικά επιδόρπια του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη επισφραγίζουν την εμπειρία με τον πιο γλυκό τρόπο.