Μαγευτική θέα, από τον Λυκαβηττό έως τη θάλασσα του Αργοσαρωνικού, και κουζίνα που πλέει σε γευστικά πελάγη με σταθερό σύμμαχο την ιωδιούχα φρεσκάδα του κύματος. Tο καταξιωμένο εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου, ψηλά στον Καρέα, έχει εδραιωθεί ως ένα από τα γευστικά φαβορί των καλοφαγάδων, με την ταλαντούχα σεφ Φιλίτσα Καραμανλή στο τιμόνι της κουζίνας να παρουσιάζει μια σειρά από πιάτα διανθισμένα με αέρα σύγχρονης θαλασσοφαγίας. Διαλεχτές πρώτες ύλες συνθέτουν μια εκλεπτυσμένη, μοντέρνα και ταυτόχρονα ανεπιτήδευτη ελληνική κουζίνα που εμπνέεται κυρίως από τη γαστρονομική κουλτούρα των Κυκλάδων. Τα φρέσκα της θάλασσας από επιλεγμένους κυκλαδίτικους ψαρότοπους μεταμορφώνονται σε δαντελένιο καρπάτσιο και φίνα σεβίτσε, ενώ ορεκτικά όπως η γεμιστή σουπιά με αρωματικό ριζότο, ψημένη στη σχάρα με σάλτσα βουτύρου-μίσο, συνοδεύουν άψογα κρασί, ούζο και τσίπουρο. Από κυρίως, το ριζότο με φιλετάκια ψαριού και κρέμα λεμονιού ξεχωρίζει δίπλα σε ενδιαφέρουσες μακαρονάδες και κριθαρότα θαλασσινών.
Tip: Η κουζίνα σερβίρει επίσης κρεατοφαγικές προτάσεις, ενώ δίνει ρέστα και στα μαγειρέματα των μεγάλων ψαριών, που θα απολαύσετε σε σούπες και ντελικάτα ορεκτικά, αλλά και μαστόρικα ψημένα στη σχάρα.