Στα 22 χρόνια λειτουργίας του, το sui generis θαλασσοφαγικό στέκι καθιερώθηκε ως μια "προχωρημένη" ψαροταβέρνα με έντονη προσωπικότητα. Ο Βασίλης Ακρίβος, σαν άλλος Indiana Jones της θάλασσας, εξερευνά τα όρια της γεύσης των φρέσκων θαλασσινών θησαυρών, με πυξίδα την άριστη ποιότητα και τη μαγειρική του τρέλα. Ξεχωρίζει επειδή "παίζει" σε ψαροφαγικό γήπεδο αλλά "προπονείται" με σύστημα διαφορετικής κατεύθυνσης και στόχο την ανάδειξη του umami της θάλασσας σε πιάτα επιπέδου. Οι αντζούγιες με λευκά σπαράγγια, μαύρη σοκολάτα και καφέ εσπρέσο, τα τηγανητά χταπόδια με μαγιονέζα σκόρδου και flakes χταποδιού εν είδει katsuobushi, οι καραβίδες με καμένη κρέμα και το βουτυρόψαρο με φύλλο sisho είναι ενδεικτικά παραδείγματα. Νουντλς με χέλι, ζυμαρικά, μαλάκια, όστρακα μαζί με διαλεχτές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων κινούν τα ψαροφαγικά τους γρανάζια. Διότι το "να φας είναι μια ανάγκη... να γεύεσαι είναι ένα προνόμιο", όπως λέει και ο Βασίλης.
Tip: Σύντομα το συνταγολόγιό τους θα εμπλουτιστεί με πιάτα vegetarian, vegan και pescatarian προσανατολισμού.