Στη στιλάτη σάλα του κομψού αυτού ρεστοράν, παράρτημα της γνωστής ψαροταβέρνας του Αντώνη Κωβαίου στην Ηλιούπολη, τα θαλασσινά τσιμπολογήματα έχουν την τιμητική τους. Εκλεκτές ελληνικές ψαριές, κυρίως από Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσια, μεταφράζονται από τον ταλαντούχο σεφ Γιώργο Μπάκα σε πιάτα που κινούνται στο φάσμα της μοντέρνας θαλασσινής κουζίνας, ενώ το raw bar δίνει τον τόνο με σοφή διαχείριση της ολόφρεσκης πρώτης ύλης. Το σεβίτσε γάμπαρης Αμβρακικού και ο παστουρμάς βακαλάου ταιριάζουν άψογα με αποστάγματα, το ταρτάρ με Βloody Mary με προτάσεις της αξιόλογης cocktail list, που θα απολαύσετε και στην μπάρα, ενώ οι πιο comfort επιλογές, όπως το χταπόδι στιφάδο, τα ντολμαδάκια ψαριού με φύλλα μαρουλιού και αβγολέμονο ή ο τραχανάς με φιλέτο από φαγκρί, μύδια και σάλτσα μπουγιαμπέσας, ακομπανιάρονται πρίμα από κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.
Tip: Τα ψάρια που ψήνονται σε ζυμάρι είναι σπεσιαλιτέ που κερδίζει πόντους χάρη στην ιωδιούχα νοστιμιά του ψαριού και τη χυμώδη σάρκα του.