Eνα απ’ τα νοστιμότερα success stories της Αθήνας, το "Τραβόλτα" των αδερφών Βαγγέλη και Σπύρου Λιάκου, με τον Ανέστη Λαμπρόπουλο στο τιμόνι της κουζίνας, συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια στον αφρό της ψαροφαγίας, συγκεντρώνοντας στο Περιστέρι ό,τι καλύτερο βγάζουν οι θάλασσες του Ευβοϊκού, του Κορινθιακού και του Αιγαίου. Αποκλειστικές συνεργασίες με καΐκια από την Κάρυστο, τη Νότια Εύβοια και το Αλεποχώρι φέρνουν στην ψαριέρα του "Τραβόλτα" χταπόδια, σουπιές, καραβίδες, στήρες, φαγκριά και άλλα μεγάλα ψάρια για πιάτα-υπογραφή, όπως ο ροφός με μπάμιες ή το κοντοσούβλι από καλαμάρι. Εδώ έρχονται επίσης και λαχταριστά μικρόψαρα, είτε για να περάσουν απ’ το αέρινο τηγάνι σε συνθέσεις, όπως το αφράτο και τραγανό μιλφέιγ σαρδέλας με κρέμα από παντζάρι και σκόρδο, είτε για να απλώσουν τη θαλασσινή αρχοντιά τους σε μινιμαλιστικά στην όψη, αλλά πλούσια στη γεύση ωμοφαγικά διαμάντια, σαν το δαντελένιο σασίμι από ψάρι ημέρας ή το περιβόητο ταρτάρ μπαρμπουνιού, όπου λιχουδιά αποτελεί ακόμη και το παστωμένο à la minute κοκαλάκι του.
Tip: Ο "Τραβόλτα" παράγει τα δικά του κρασιά και μπύρες φροντίζοντας οι αρμονίες των ποτών με τις λιχουδιές του να είναι σεταρισμένες στην εντέλεια.