Tα αμέσως πιο φρέσκα... κολυμπάνε στη θάλασσα". Το σλόγκαν στα δύο αυτά ψαροστέκια στη Νέα Ερυθραία και στο Κερατσίνι τα λέει όλα για τη φιλοσοφία και την ποιότητα των θησαυρών της θάλασσας που φτάνουν στα πιάτα τους. Η φρεσκάδα της πρώτης ύλης είναι αδιαπραγμάτευτη, με μεγάλη ποικιλία ψαριών και οστράκων από την Κύθνο, την Πάρο, την Κάλυμνο, την Ικαρία, αλλά και κάθε γωνιά της Ελλάδας να μπαρκάρουν καθημερινά. Ο σεφ Ιορδάνης Ηλιάδης είναι ο κουμανταδόρος του γευστικού προσανατολισμού της κουζίνας και στα δύο μαγαζιά, με καλοφτιαγμένους μεζέδες και πιάτα όπως κερκυραϊκό μπουρδέτο με σαρδελες, σεβίτσε με φρέσκα φρούτα και αρώματα χωριάτικης σαλάτας, νόστιμη καβουρόσουπα και ψαροφαγικό φρικασέ. Τη Σαρακοστή, στην τσούκα τους θα έχουν την τιμητική τους και νηστίσιμες σπεσιαλιτέ, όπως σπανακόριζο με θράψαλο, φάβα Λήμνου σιγομαγειρεμένη στη γάστρα, γιουβετσάδα θαλασσινών και κουσκουσάκι με σουπιά μαγειρεμένη στο μελάνι της.
Tip: Οι ψαριές της ημέρας εμπνέουν και νέα πιάτα, ρωτήστε τους λοιπόν για προτάσεις που μπορεί να μη βρείτε στο μενού: θα εκπλαγείτε ευχάριστα.