Τοποθετημένος στην καρδιά της πόλης και τον αριθμό 23 της Χαριλάου Τρικούπη, ο "Πρίγκιπας" έχει κατορθώσει κάτι που εκτείνεται πολύ πιο μακριά από τους γευστικούς του ορίζοντες: Αποτελεί ένα σταθερό προορισμό τόσο για πριν όσο και για μετά από κάποια παράσταση, έχοντας σε πολύ μικρή ακτίνα δεκάδες σημαντικά θέατρα της Αθήνας. Μάλιστα, στο χώρο του -που από το περασμένο καλοκαίρι έχει επεκταθεί σημαντικά, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση- θα δεις πολλούς από τους συντελεστές των τριγύρω θεατρικών, που συχνά συνυπάρχουν, ακόμη και στο ίδιο τραπέζι, με θεατές - κάτι που καθιστά το "προχώ" σουβλατζίδικο των Εξαρχείων ένα άκρως 'καλλιτεχνικό' στέκι (αλλά σίγουρα όχι μόνο τέτοιο).
Για πάνω από μία πενταετία, τα σουβλάκια με ονομασία προέλευσης αλλά και οι υπόλοιπες προχωρημένες βορειοελλαδίτικες γευστικές αναφορές παίζουν κεντρικό ρόλο στην απολαυστική παράσταση που ανεβάζει καθημερινά ο "Πρίγκιπας". Στο μενού του, συμπρωταγωνιστούν παλιά και νέα γευστικά φαβορί, με κρέατα από μικρές ελληνικές φάρμες όπως το μοσχαρίσιο συκώτι, το καλαμάκι από βουβάλι, μαύρο χοίρο και προβατίνα, τα best sellers κεμπάπ αλλά και επιλογές από το νερό όπως το χέλι ή η πέστροφα.
Πλάι τους, προτάσεις για το vegetarian και vegan κοινό -αλλά και ιδανικές για τη συγκεκριμένη περίοδο- όπως οι φακές με μανιτάρια, πιπεριά Φλωρίνης και μελιτζάνα, το ψημένο ψωμί με άιβαρ και τα φασόλια γίγαντες Πρεσπών με καρότο και σέλινο, που μάλιστα μπορούν να σερβιριστούν και εντός τυλιχτού.
Όσο για τους νέους 'σταρ' που θα προστεθούν προσεχώς στο γευστικό θίασο, πρόκειται για κοπές προβατίνας, αρνιού, βουβαλίσιου κρέατος καθώς και κρέας της βραχυκερατικής φυλής, κάτι που αυτόματα μεταφράζεται σε μία πιο premium προσέγγιση.
Παράλληλα και συμπληρωματικά, εδώ θα βρεις και μία πολύ ενδιαφέρουσα λίστα ελληνικών κρασιών, με σαφή προτίμηση στους οίνους ήπιας παρέμβασης.