Το "Tekila" φέρνει το Μεξικό στο Κέντρο

Η αλέγρα τακερία του Κέντρου ξεδιπλώνει ένα εξωτικό σενάριο, μιξάροντας τάκος, φαχίτας και γύρο al pastor με σπιρτόζικα κοκτέιλς και λατίνικο μουσικό ταμπεραμέντο.

tekila

Με τα θέατρα της Βουκουρεστίου σε απόσταση αναπνοής, η πολύχρωμη κάζα του "Tekila" στην Κολοκοτρώνη είναι η φυσική και αλέγρα συνέχεια μιας θεατρικής εξόδου.

Οι λατίνικοι ήχοι που πλυμμηρίζουν την εξωτική εξτραβαγκάντσα του διακόσμου, θέτουν το ιδανικό σκηνικό, με την κουζίνα να ξεδιπλώνει ένα συναρπαστικό γευστικό σενάριο, όπου το ρόλο τον πρωταγωνιστών κρατούν μεξικάνικα φαβορί, αλλά και ευρηματικά κοκτέιλς με βάση – τι άλλο – την απόλυτη ντίβα της λατινικής Αμερικής: την τεκίλα!

tekila

Εξαιρετικά tacos που "αγκαλιάζουν" τα πιο φρέσκα υλικά, πληθωρικά fajitas, καθώς και quesadillas σε διάφορες εκδοχές, κάποιες από αυτές vegetarian, σφραγίζουν το διαβατήριό μας για… υπερατλαντική πτήση με κάθε μπουκιά!

Κλασικά φαβορί παραμένουν ο αυθεντικός γύρος al pastor με γεύσεις και αρώματα από το Μεξικό και η πλούσια αργεντίνικη γκριλερία με κρέατα Black Angus.

Tekila

Κι όσο τα nachos μας κάνουν μακροβούτια σε ποικιλία από salsas – από guacamole μέχρι pico de galo κι από ranchera μέχρι cheddar sauce – με την καυτερότητα να ανεβαίνει όσο αντέχει ο ουρανίσκος, τη μεξικάνικη φιέστα απογειώνουν premium tacos με picanha από Black Angus, σπεσιαλιτέ όπως οι enchiladas με chili con carne, αλλά και προχωρημένα buritos όπως αυτά με μοσχάρι barbacoa, ή ζουμερές παναρισμένες γαρίδες.

TEkila

Φυσικά, μεξικάνικη φιέστα χωρίς margaritas δεν γίνεται, κι εδώ πάντα βρίσκουμε μερικές από τις πιο δροσερές του Κέντρου, με την tequila να πρωταγωνιστεί βέβαια και σε άλλες μεθυστικές μείξεις, που κρατούν ψηλά το εξωτικό ταμπεραμέντο. Μήπως έφτασε ήδη η latin μουσική στα αυτά σας;

Tekila
© Λεωνίδας Τούμπανος

Κολοκοτρώνη 3, Αθήνα, 2103232482
https://www.tekila.gr/
IG: @tekila_athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα