Aπό τους πιο φινετσάτους εκπροσώπους του κρεατοφαγικού τερέν, τo "Wood" έχει κάψει καρδιές και παράλληλα έχει ψήσει στην εντέλεια σεβαστές ποσότητες από τις πιο premium κοπές. Το κομψό κρεατοφαγικό εστιατόριο της Κηφισιάς με την chill out ατμόσφαιρα –εντός και εκτός στην πανέμορφη αυλή του– βάζει την κρεατολαγνία στο επίκεντρο ενός υψηλού επιπέδου concept. Μεταξύ άλλων λιμπιστικών σπεσιαλιτέ, θα βρείτε πικάνια Black Angus, με σάλτσα μπεαρνέζ, πιπεριού ή chimichurri, rib-eye Αμερικής ωρίμανσης 45 και πλέον ημερών. Στα κυρίως παίζουν και γνώριμες "street" προτάσεις, όπως το τυλιχτό αρνίσιο κεμπάπ, ψημένο στα κάρβουνα μέσα στην πίτα του, με κασέρι και σάλτσα γιαουρτλού, ή το σιγομαγειρεμένο οσοσμπούκο και ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια του δάσους.
Tip: Εδώ το καλοπίνειν αρθρώνεται σε μια εξαιρετική λίστα από τον ελληνικό αμπελώνα, με κάποιες από τις ετικέτες να φλερτάρουν με ορισμένα πολύ ψαγμένα domain.
Εμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά, www.woodrestaurant.gr