"Wood"

Φινετσάτη κρεατοφαγία και οινικοί θησαυροί.

Wood © Γιώργος Βουρσούκης

Aπό τους πιο φινετσάτους εκπροσώπους του κρεατοφαγικού τερέν, τo "Wood" έχει κάψει καρδιές και παράλληλα έχει ψήσει στην εντέλεια σεβαστές ποσότητες από τις πιο premium κοπές. Το κομψό κρεατοφαγικό εστιατόριο της Κηφισιάς με την chill out ατμόσφαιρα –εντός και εκτός στην πανέμορφη αυλή του– βάζει την κρεατολαγνία στο επίκεντρο ενός υψηλού επιπέδου concept. Μεταξύ άλλων λιμπιστικών σπεσιαλιτέ, θα βρείτε πικάνια Black Angus, με σάλτσα μπεαρνέζ, πιπεριού ή chimichurri, rib-eye Αμερικής ωρίμανσης 45 και πλέον ημερών. Στα κυρίως παίζουν και γνώριμες "street" προτάσεις, όπως το τυλιχτό αρνίσιο κεμπάπ, ψημένο στα κάρβουνα μέσα στην πίτα του, με κασέρι και σάλτσα γιαουρτλού, ή το σιγομαγειρεμένο οσοσμπούκο και ο μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με μανιτάρια του δάσους. 

Wood

Tip: Εδώ το καλοπίνειν αρθρώνεται σε μια εξαιρετική λίστα από τον ελληνικό αμπελώνα, με κάποιες από τις ετικέτες να φλερτάρουν με ορισμένα πολύ ψαγμένα domain.

Εμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά, www.woodrestaurant.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Wood

Εμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.