Tο μάτι πηγαίνει κατευθείαν στον επιβλητικό πράσινο κήπο και στο industrial αισθητικής αίθριο που έρχεται σαν φυσική, αρμονική συνέχεια. Στο "Zaatar", στη Νέα Ερυθραία, μπορείς να αποδράσεις από τη βοή της πόλης, πίνοντας ένα κοκτέιλ ή εξερευνώντας το γευστικό καλειδοσκόπιο της χώρας μας, ιδωμένο με μοντέρνα διάθεση.
Κονσεπτικά αλλά με λόγο, ο executive chef Χρυσόστομος Πρασατζής έχει σχεδιάσει ένα new wave μενού με comfort πιάτα, εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα. Από τις γευστικές προτάσεις δεν λείπει η αστεράτη κρεατοφαγία με τη μορφή του Chateaubriand, της ταλιάτας και μιας σιτεμένης φιλεταρισμένης προβατίνας ελληνικής εκτροφής – ποίημα για γνώστες. Χειροποίητες πίτες, πολύ δυνατά ορεκτικά και ντόπια spirits ικανοποιούν και με το παραπάνω τις σύγχρονες γαστρονομικές απαιτήσεις της πόλης.
Tip: Οικειότητα και ελληνικό soul food μπλέκονται στα έξοχα αβγά τηγανισμένα στη στάκα, με χειροποίητα chips, προσούτο από πρόβατο και φρέσκια τρούφα.