To patty φτιάχνεται από 100% Black Angus μοσχαρίσιο κρέας, το ψωμάκι είναι ονειρικά αφράτο και τα υλικά που "ντύνουν" τα πολυσυλλεκτικά burgers του "BarBara Que" μαρτυρούν μεγάλα δημιουργικά κέφια.
Για του λόγου το αληθές, το Old boy με μαγιονέζα wasabi, κινέζικο μανιτάρι, ντομάτα, μπέικον, τσάτνεϊ μάνγκο και παλαιωμένο τσένταρ με ουίσκι κάνει τη διαφορά. Όπως καταλαβαίνετε, τα burgers του "BarBara Que" αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους και προσφέρονται σε μοναδικές συνταγές που σε βάζουν σε δίλημμα. Ωστόσο, για τους αμετανόητους κρεατολάγνους, ο κατάλογος επιφυλάσσει rib eye, picanha, ribroast κι ένα σπανιότερο tomahawk.
Tip: Σημείωσε από την εξαίρετη γκάμα των burgers το Dark Smoke με καπνιστό τυρί Μετσοβόνε, ντομάτα, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου και χειροποίητη πίκλα.