"BarBara Que"

Η ναυαρχίδα του burger.

barbara que

To patty φτιάχνεται από 100% Black Angus μοσχαρίσιο κρέας, το ψωμάκι είναι ονειρικά αφράτο και τα υλικά που "ντύνουν" τα πολυσυλλεκτικά burgers του "BarBara Que" μαρτυρούν μεγάλα δημιουργικά κέφια.

Για του λόγου το αληθές, το Old boy με μαγιο­νέζα wasabi, κινέζικο μανιτάρι, ντομάτα, μπέικον, τσάτνεϊ μάνγκο και παλαιωμένο τσένταρ με ουίσκι κάνει τη διαφορά. Όπως καταλαβαίνετε, τα burgers του "BarBara Que" αποτελούν μια κατηγορία από μόνα τους και προσφέρονται σε μοναδικές συνταγές που σε βάζουν σε δίλημμα. Ωστόσο, για τους αμετανόητους κρεατολάγνους, ο κατάλογος επιφυλάσσει rib eye, picanha, ribroast κι ένα σπανιότερο tomahawk.

Tip: Σημείωσε από την εξαίρετη γκάμα των burgers το Dark Smoke με καπνιστό τυρί Μετσοβόνε, ντομάτα, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου και χειροποίητη πίκλα.

Περισσότερες πληροφορίες

BarBara Que

Εθν. Αντιστάσεως 27, Βριλήσσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.