Mε μια ολόδική της προσωπικότητα, η πρωτογενής απόλαυση της θαλασσινής γαστρονομίας αρμενίζει στον "Σπάρο", με όχημα τη μαγειρική απλοχεριά και τη value for money φιλοσοφία. Σε ένα φιλόξενο και αεράτο σκηνικό με δύο περιποιημένες αυλές στο Χαϊδάρι, η δυνατή τεχνική και η εξαιρετική πρώτη ύλη συναντιούνται σε πιάτα με πρωταγωνιστή την ψαριά της ημέρας, που φλερτάρει πίσω από την "ανήσυχη" ψαριέρα.
Από τα μεγάλα του ατού, η ποικιλία των οστρακοειδών και τα ωμοφαγικά διαμαντάκια που μοσχοβολούν ιώδιο, με εξέχοντα το καρπάτσιο καραβίδας και το ταρτάρ τόνου. Πάνω από εκατό ψαγμένες ετικέτες από εκλεκτό ούζο και τσίπουρο ενορχηστρώνουν το ψαροφαγικό ρεσιτάλ, ενώ το "παρών" δίνουν ριζότα, μακαρονάδες και κριθαρότα σε υπέροχους συνδυασμούς.
Tip: Το σενάριο ιωδιούχας μαεστρίας κορυφώνεται με σπεσιαλιτέ όπως το κριθαρότο με θαλασσινά, που κρατάει υψηλά τις εντάσεις.