Χειροποίητοι μεζέδες με πρωταγωνιστές θαλασσινά καλούδια δίνουν και παίρνουν στα τραπέζια της δροσερής αυλής του παραδοσιακού αυτού μαγαζιού στην Κοκκινιά Αμαρουσίου, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι το καλό φαγητό δεν μαγειρεύεται απαραίτητα με πολύπλοκους ή φανταχτερούς τρόπους.
Με παράδοση που κρατά από το 2006, η οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί επίσης ιχθυοπωλεία στην Αθήνα, συνδυάζει την αγάπη για τους θησαυρούς της θάλασσας με τη μαγειρική. Ζεστή ατμόσφαιρα, ρουστίκ διακοσμητικές πινελιές και καλοφτιαγμένα πιάτα με οικείες γεύσεις δίνουν το στίγμα ενός ευχάριστου χώρου ιδανικού για φιλικές και οικογενειακές εξόδους, ενώ στο μενού μερακλίδικοι τσιπουρομεζέδες, όπως η χειροποίητη λακέρδα από παλαμίδα και το γαριδάκι συμιακό, δίνουν πάσα σε σπεσιαλιτέ όπως η ψαρόσουπα βελουτέ με φρέσκια σφυρίδα, σαρδέλα ψητή παντρεμένη, παπαρδέλες με γαρίδες και περιποιημένες καραβιδομακαρονάδες.
Tip: Δεν λείπουν και κρεατοφαγικές προτάσεις, όπως τα κεφτεδάκια της γιαγιάς και η ψητή χοιρινή μπριζόλα με πατάτες.