Nόστιμο αγκυροβόλι έχει ρίξει τα τελευταία χρόνια στην πάντοτε ζωηρή Μιχαλακοπούλου το "Καλκάνι", ένα ψαροφαγικό στέκι με παρεΐστικη αλεγρία και συνεπές θαλασσινό μενού. Ακολουθώντας τη value for money φιλοσοφία, η γραφική του αυλή με αύρα νησιώτικης ταβέρνας υποστηρίζει χαλαρά τη γαστριμαργική εμπειρία με νοστιμιές της θάλασσας.
Σπιρτόζικα αλίπαστα, φροντισμένοι ουζομεζέδες και κάποια μαστόρικα μαγειρευτά σιγοντάρουν κάτι εξίσου, αν όχι πιο σημαντικό: τη σπαρταριστή ψαριά ημέρας που θα φτάσει στο τραπέζι άρτια ψημένη, διατηρώντας όλο το ιώδιο και την κρουστή της σάρκα. Ανάμεσα σε πολλά και διάφορα μεζεκλίκια, που σηκώνουν ασφαλώς άφθονο ούζο και τσίπουρο, αφήστε χώρο για τον μαρινάτο γαύρο με καπνιστή πάπρικα.
Tip: Όποια εποχή του χρόνου και να πάτε, μην παραλείψετε την επική ψαρόσουπα που αφήνει την πρώτη ύλη να λάμψει, χωρίς πολλά πολλά.