Στην Αθήνα του προχωρημένου μεζεδολογήματος, το ανατρεπτικό "Bocas Meze" στη Νέα Φιλαδέλφεια παίζει ευέλικτα ανάμεσα στα όρια του βολιώτικου τσιπουράδικου και του ισπανικού tapas bar. Και κερδίζει την παρτίδα με ευκολία. Με τον σεφ Μίλτο Αρμένη να παρουσιάζει τη δική του casual μαγειρική που αξιοποιεί άρτια τεχνικές, τα πιατάκια γεμίζουν με tapas άκρως ευρηματικά χωρίς κοσμοπολίτικους εντυπωσιασμούς.
Οι iconic πολύχρωμοι μουσαμάδες των τραπεζιών γίνονται καμβάς για την εξαιρετική τορτίγια ημέρας και την παιχνιδιάρικη χωριάτικη σαλάτα με κρέμα φέτας, κουσκούς και σκόνη ντομάτας. Παράλληλα, ο ξυλοφούρνος βγάζει καθημερινά σπιτικά ψωμιά, ενώ εκεί αργοψήνεται και το εθιστικό hot dog με μοσχαρίσια στηθοπλευρά. Φαβορί τείνουν να γίνουν οι τολμηρές γαρδούμπες γαρίδας, που πολλοί τις παραγγέλνουν πριν δουν καν τον κατάλογο!
Tip: Tο γλυκό κλείσιμο αναλαμβάνουν τα πιο ανάλαφρα churros πασπαλισμένα με ζάχαρη και κανέλα, που βυθίζονται σε σοκολάτα και αλμυρή καραμέλα.