"Diego"

Κοκτέιλ και σεβίτσε στην αυλή του Θησείου.

Diego

Eνα γνήσιο στέκι για όσους θέλουν να νιώσουν εξερευνητές των Τροπικών, χωρίς να αφήσουν το κέντρο της Αθήνας, ο διάδρομος για την αυλή του "Diego" είναι ένα χωροχρονικό τούνελ, η άλλη άκρη του οποίου οδηγεί σε μια λάτιν αυλή, φερμένη εδώ κατευθείαν απ’ τις γειτονιές του Μεξικού.

Το ασυγκράτητο ταμπεραμέντο της, βέβαια, ξεχύνεται και στον γραφικό πεζόδρομο της Αδριανού, την οποία κρατά σταθερά προσανατολισμένη στο αυθεντικό fun, με τα καλοκαιρινά vibes να σιγοντάρουν οι fun & spicy γεύσεις.

Υπεύθυνες γι’ αυτό οι σεφ Ελένη Σαράντου και Ηλέκτρα Ρίγου, που υπογράφουν εδώ ένα μενού με ιδιαίτερη αγάπη στην ωμοφαγία, πλαισιώνοντας με σεβίτσε, ταρτάρ και καρπάτσιο εξαιρετικών θαλασσινών και ψαριών, ευρηματικά σουξέ όπως το ολοκαίνουργιο fish n’ chips με αφρό jalapeño, ή τα αφράτα dumplings με γαρίδα, κολοκύθι και τζίντζερ, που τρώγονται κατά προτίμηση με τα χέρια.

Tip: Τη street εμπειρία σιγοντάρουν οι δυνατές spirit ετικέτες του μπαρ, ενώ τη μουσική μπάντα αναλαμβάνουν συχνά-πυκνά δυνατά ονόματα της DJ σκηνής, μετατρέποντας τη γειτονιά του "Diego" σε ένα ηλεκτρισμένο block party.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα