"Mira Me Athens"

Fine eating & drinking στην ταράτσα.

Mira Me Athens

Mε φρέσκο αέρα, το ανανεωμένο rooftop του "Mira Me Athens boutique hotel" μάς δίνει ιδέες για ποιοτικές all-day αποδράσεις σε μια εκπληκτική ταράτσα, πιο κέντρο δεν γίνεται! Οι γεύσεις που προτείνει ο executive chef Άρης Ρούσσος μιξάρουν την ελληνική και μεσογειακή κουζίνα με επιρροές από την Ασία, με άψογες τεχνικές και βαθιά νοστιμιά.

Η μπριγκάδα που καθοδηγεί ο νέος, ταλαντούχος σεφ Γρηγόρης Μπονιάκος υπηρετεί πλήρως τη φιλοσοφία με έμφαση στις καλύτερες πρώτες ύλες, ενώ ο εξαιρετικός pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης, που υπογράφει γλυκά με άποψη, ήρθε κι έδεσε με τη δυνατή ομάδα. Θα δοκιμάσετε φρέσκα ψάρια, κρέατα ιδιαίτερης κοπής, pasta και risotti, χειροποίητα ψωμιά και dips, φτιαγμένα με γνώση, πολλή αγάπη και μεράκι και, βέβαια, πιάτα ημέρας, με ό,τι πιο εκλεκτό βρίσκουν καθημερινά. Στα συν η πολύ προσεγμένη λίστα κρασιών, σχεδιασμένη από τον βραβευμένο οινοχόο Άρη Σκλαβενίτη, αλλά και οι επιλογές σε ελληνικές μπίρες. 

Tip: Η μέρα ξεκινά με τον αρωματικό καφέ της taf και πλούσιο à la carte brunch, ενώ το εκλεπτυσμένο comfort food συνοδεύει ιδανικά τα δημιουργικά κοκτέιλ. 

Περισσότερες πληροφορίες

Mira Me Athens

Ερμού 118, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα