Τo "Wood" έχει κάψει καρδιές και παράλληλα έχει ψήσει στην εντέλεια σεβαστές ποσότητες από τις πιο premium κοπές. Το κομψό κρεατοφαγικό spot της Κηφισιάς με την πολυτελή chill out ατμόσφαιρα, έχοντας στο επίκεντρο τις καλοδιαλεγμένες πρώτες ύλες, δελεάζει τους λάτρεις του κρέατος με μοσχαρίσια tagliata, σιγομαγειρεμένο ossobuco και κοπές όπως Chateaubriand, Picanha Black Angus και Wagyu rib eye Ισπανίας.
Ασφαλώς και οι πειραματισμοί βασιλεύουν, με πρωτοκαθεδρία το rib eye USA ξηράς ωρίμανσης 45 ημέρες σε βούτυρο με μαύρη ελληνική τρούφα και τα δυσεύρετα για την ελληνική αγορά κρέατα, όπως η ράτσα Rubia Galega / Galicia - Ισπανίας.
Tip: Εδώ το καλοπίνειν αρθρώνεται σε μια εξαιρετική λίστα από τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα, με κάποιες από τις ετικέτες, μάλιστα, να είναι αποτέλεσμα αποκλειστικής συνεργασίας του "Wood" με τοπικούς οινοπαραγωγούς.