Mε κάδρο τη συνταρακτική θέα σε ολόκληρη την πόλη μέχρι και τον Αργοσαρωνικό, το φιλόξενο και πάντοτε ανήσυχο ψαροεστιατόριο του Καρέα δεν συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο από το τέλειο. Στο "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες" φτάνει ό,τι φρεσκότερο κολυμπά στους καλύτερους ψαρότοπους, με την εξαιρετική πρώτη ύλη να στρίβει το τιμόνι καθημερινά προς τη γαστρονομική κατεύθυνση που ακολουθεί η επικεφαλής της κουζίνας τα τελευταία χρόνια Φιλίτσα Καραμανλή.
Εκλεκτά και προσεκτικά επιλεγμένα ψάρια, όστρακα και θαλασσινά θέτουν τις προκλήσεις και μεταφράζονται σε πιάτα βαθιάς νοστιμιάς μέσα από διαφορετικές παρασκευές, από σεβίτσε μέχρι στεγνοτηγανισμένα ή και άψογα ψημένα. Η γευστική παλέτα χρωματίζεται με πιο κλασικούς μεζέδες, αλλά και πιο σοφιστικέ πιάτα, όπως το καρπάτσιο από φρέσκο ψάρι ημέρας μαριναρισμένο σε λάιμ και ελαιόλαδο, που είναι απλώς άχαστο. Την ξεχωριστή πρώτη ύλη αναδεικνύει η πλούσια wine list με έμφαση στα φυσικά και βιοδυναμικά κρασιά, η οποία συνεχώς ανανεώνεται.
Tip: Στο τέλος αφήστε λίγο χώρο για τον πρωτότυπο μπακλαβά τους με καραμελωμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς.