Ένα και Ένα

Πράξη γεύσης και απόλαυσης

ενα και ενα

Oι λάτρεις της παραδοσιακής κρεατοφαγίας θα βρουν εδώ τον Παράδεισό τους. Η φιλόξενη ταβέρνα "Ένα και Ένα", σημείο αναφοράς στο Χαϊδάρι, με δύο αίθουσες πλέον, πάνω σε μια από τις ομορφότερες πλατείες της περιοχής, ανανεωμένη από τον Νίκο, την Τζένη και την ομάδα τους, σας υποδέχεται με μερακλίδικους μεζέδες για όλα τα γούστα. Με πρωταγωνίστριες τις κρεατοφαγικές νοστιμιές, αποτελεί ένα κι ένα για να τσικνίσετε με εκλεκτά κρεατικά, πειραγμένες σαλάτες και πολλές αυθεντικές χειροποίητες γεύσεις που τα συνοδεύουν. Πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από διαλεχτές πρώτες ύλες κάνουν πράξη την απόλαυση. Ο πλούσιος κατάλογος φέρνει στο τώρα γεύσεις γνώριμες, αγαπημένες αλλά και νέες, ό,τι πρέπει για αποκριάτικες εξόδους με θαλπωρή και νοστιμιά. Κρύα και ζεστά ορεκτικά κάνουν το κατάλληλο ζέσταμα, ενώ ακολουθούν τα best seller ψητά στα κάρβουνα ή στη σούβλα, όπως τα φημισμένα παϊδάκια γάλακτος, η τρυφερή ζουμερή προβατίνα και το μοσχομυριστό κοκορέτσι. 

Tip: Χουχουλιάστε δίπλα στο τζάκι και απολαύστε την ατμόσφαιρα του παλιού κουτουκιού στο σήμερα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.