Zήστε μια εναλλακτική Τσικνοπέμπτη και καλωσορίστε την Αποκριά με έντονα αρώματα και γεύσεις από τη Μεγαλόνησο. Στο "Καπλάνι", με την εδραιωμένη φήμη και τις βραβευμένες συνταγές, θα γνωρίσετε το μεγαλείο της πληθωρικής κρητικής κουζίνας. Εδώ, οι διαλεχτές πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται με αγάπη και μεράκι, για να φέρουν στο πιάτο σας μερακλίδικες αυθεντικές σπεσιαλιτέ. Αυτές τις ημέρες που η κρεατοφαγία έχει την τιμητική της, αποδεχτείτε την πρό(σ)κληση και παραδοθείτε στο λουκούλειο γεύμα, που το "Καπλάνι" ετοιμάζει για εσάς. Πρώτη θέση στο τραπέζι έχουν αγαπημένα καλούδια που είναι αδύνατον να μη σας κερδίσουν από την πρώτη στιγμή που θα τα εντοπίσετε στον κατάλογο. Ανάμεσα σε πολλά must ξεχωρίζουν το χοιρινό κότσι, η κορτεζίνα από χοιρινά στηθόπλευρα, το πρόβειο λουκάνικο, η στάκα με πατάτα και αβγό, η φουρνιστή πανσέτα αλλά και, φυσικά, τα χόρτα τσιγαριαστά. Θα τα συνοδέψετε με ψαγμένα κρασιά και αποστάγματα που κάνουν ντόρο, όπως τσικουδιά και ρακόμελο εκλεκτών ντόπιων παραγωγών.
Tip: Η φρέσκια και οικεία ταυτόχρονα αισθητική κάνει το "Καπλάνι" ιδανικό στέκι για κάθε ηλικία ή περίσταση.