Διόλου τυχαία μετατράπηκε γρήγορα σε γκραν σουξέ του Πικερμίου, σερβίροντας American style coolness και κρεατοφαγικές γαστρονομικές απολαύσεις, επενδυμένες με ζεστή urban ατμόσφαιρα. Το "Meat the stars" προτείνει μια αστεράτη κρεατολαγνική κάρτα με ελληνικές σταβλίσιες, πικάνια από Black Angus, rib-eye, T-bone, όλα τέλεια ψημένα που, σε συνδυασμό με περισσότερες από 70 ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, ανεβάζει το φαγητό σε άλλο level. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στα κλασικά εδέσματα σε εξαιρετικές εκτελέσεις, όπως το μελωμένο κότσι αρνιού σιγομαγειρεμένο στο φούρνο με πουρέ πατάτας, που τα απολαμβάνετε χαζεύοντας το φαντασμαγορικό ψυγείο ξηρής ωρίμανσης με τις πολύτιμες κοπές.
Tip: Στα "πρέπει" μια δυνατή τριλογία λαχταριστών burgers, με προεξάρχον το Angus King Burger με βιολογικό τηγανητό αβγό, μπέικον, τσένταρ και καραμελωμένα κρεμμύδια.