Mε στόχο την καρδιά των wine lovers αλλά όχι μόνο, το ζεστό και μοντέρνο στέκι της Τρούμπας αγκαλιάζει ισότιμα το φαγητό και το ποτό σε μια ντιζαϊνάτη σάλα που λούζεται στο φως. Στο προσκήνιο της έμπειρης κρεατοφαγίας εισέρχεται το "Barrique Port" με δυναμική που κρύβει πίσω της εκλεκτά κρέατα σε αμερικάνικες κοπές (flank steak, tri tip, tomahawk) και περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιού. Δυνατή γεύση το ζουμερό μπιφτέκι από βοδινό ή πρόβειο κιμά, που δένει χέρι-γάντι με τα υπόλοιπα υλικά τα οποία συνθέτουν το απολαυστικό εύρος των burgers. Η φάβα με λουκάνικο, το ρολό κοτόπουλο με γέμιση μανιταριών και gravy sauce και ο σιδηρόδρομος γιουβέτσι απλώνουν επιδέξια την γκάμα του μενού σε comfort γεύσεις, που υπογράφει ο σεφ Θανάσης Φλιάτουρας.
Tip: Σημειώστε ότι προσφέρεται πολύ ενδιαφέρον pairing με επιλεγμένα κρασιά από τη φαντασμαγορική κάβα, σε επιμέλεια του sommelier και υπεύθυνου του εστιατορίου Νικόλαου Αντωνόπουλου.