Ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος μάς έκαναν να αγαπήσουμε το σουβλάκι από την αρχή, πρώτα στο "Hoocut" της πλατείας Αγίας Ειρήνης και εδώ και λίγο καιρό στα αδερφάκια του στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι. Όποιο από τα τρία κι αν επισκεφτούμε, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως θα απολαύσουμε το εθνικό μας έδεσμα στην ιδεώδη εκδοχή του, καθώς τίποτα δεν είναι έτοιμο και όλα παρασκευάζονται επιτόπου στην ανοιχτή κουζίνα με φροντίδα και αγάπη για την αληθινή γεύση. Πίτα φτιαγμένη στο χέρι, ανάλαφρη και τραγανή, παρελκόμενα διαλεχτά, ολόφρεσκα και ποιοτικά, και βέβαια εξαιρετικό κρέας που προέρχεται πλέον αποκλειστικά από την πλήρως εξοπλισμένη μονάδα επεξεργασίας Metameat, που δημιούργησαν οι αδερφοί Λιάκου για να προσφέρουν εκλεκτή πρώτη ύλη σε όλα τους τα μαγαζιά. Τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, ανοιχτές πίτες με ψητό χοιρινό κρέας, κοτόπουλο ή ακόμα και λουκάνικο από μαύρο χοίρο είναι κάποιες μονάχα από τις προτάσεις για μια σπέσιαλ Τσικνοπέμπτη αλά "Hoocut".
Tip: Δεν λείπουν ιδέες για vegetarian, όπως η πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια ή με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.