Hoocut

Τσικνίζουμε με τέλειο σουβλάκι

Hoocut

Ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος μάς έκαναν να αγαπήσουμε το σουβλάκι από την αρχή, πρώτα στο "Hoocut" της πλατείας Αγίας Ειρήνης και εδώ και λίγο καιρό στα αδερφάκια του στη Νέα Σμύρνη και στο Περιστέρι. Όποιο από τα τρία κι αν επισκεφτούμε, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι πως θα απολαύσουμε το εθνικό μας έδεσμα στην ιδεώδη εκδοχή του, καθώς τίποτα δεν είναι έτοιμο και όλα παρασκευάζονται επιτόπου στην ανοιχτή κουζίνα με φροντίδα και αγάπη για την αληθινή γεύση. Πίτα φτιαγμένη στο χέρι, ανάλαφρη και τραγανή, παρελκόμενα διαλεχτά, ολόφρεσκα και ποιοτικά, και βέβαια εξαιρετικό κρέας που προέρχεται πλέον αποκλειστικά από την πλήρως εξοπλισμένη μονάδα επεξεργασίας Metameat, που δημιούργησαν οι αδερφοί Λιάκου για να προσφέρουν εκλεκτή πρώτη ύλη σε όλα τους τα μαγαζιά. Τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, ανοιχτές πίτες με ψητό χοιρινό κρέας, κοτόπουλο ή ακόμα και λουκάνικο από μαύρο χοίρο είναι κάποιες μονάχα από τις προτάσεις για μια σπέσιαλ Τσικνοπέμπτη αλά "Hoocut".

Tip: Δεν λείπουν ιδέες για vegetarian, όπως η πίτα με χειροποίητα ντολμαδάκια ή με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.