Λίγο πριν το 2022 μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ένα νέο εστιατόριο έκανε την εμφάνισή του πάνω στη δημοφιλή Αγίου Κωνσταντίνου αλλά ταυτόχρονα "μακριά" από αυτήν, φωλιασμένο στο μικρό πάρκο και πίσω ακριβώς από το ομώνυμο με την οδό εκκλησάκι. Σε ένα industrial chic περιβάλλον, με τους σκούρους τόνους να κυριαρχούν, η ατμόσφαιρα είναι πάντοτε οικεία και φιλική. Και η κουζίνα πάντοτε έτοιμη να προσφέρει καρνιβορικές συγκινήσεις, θέτοντας ως προτεραιότητα την ποιοτική πρώτη ύλη και το χειροποίητο στοιχείο. Η γευστική επιμέλεια εδώ φέρει την υπογραφή του Ηλία Σκουλά, που φροντίζει για ό,τι φτάνει στο τραπέζι από τη γαλλική rotisserie ή την αργεντίνικη parilla – που είναι άλλωστε και οι βασικοί πυλώνες γευστικής δημιουργίας. Οι περισσότερες συνταγές αποτελούν γαστρονομικές μεταφράσεις των εμπειριών, των ταξιδιών αλλά και των εμπνεύσεων του σεφ Σκουλά, ο οποίος παρουσιάζεται για ακόμη μία φορά ανοιχτοχέρης στο κομμάτι της απόλαυσης.
Tip: Πουλέ ροτί, σιτσιλιάνικη πορκέτα και ταλιάτα αλά Bondiola είναι κάποια από τα πιο θαρραλέα γευστικά highlights.