Περνώντας με δεξιοτεχνία από την παραδοσιακή ταβέρνα, γνωστή ως "Κοτσιδού", με ιστορία από το 1970, στο σημερινό "Καλοφαγάς Steakhouse", η οικογενειακή μπριγάδα αποδεικνύει διαχρονικά το ταλέντο της στην κρεατοφαγική αρένα. Με την καλύτερη ζουμερή σταβλίσια μπριζόλα και τα θεϊκά παϊδάκια να κάνουν σουξέ, ο "Καλοφαγάς Steakhouse" στα Βριλήσσια βρίσκεται στην καρδιά των Αθηναίων που λατρεύουν το αυθεντικό και το γνήσιο. Στα παραπάνω προσθέστε και τις επιλεγμένες κοπές μεταξύ των οποίων tomahawk, rib eye, T-bone, rump, flap & flank steaks, όλα τέλεια ψημένα, και –last but not least– η εξαιρετική picanha. Τα ψαγμένα εδέσματα για κρεατοφάγους συνοδεύονται από μια ποικιλία αλατιών που υπηρετούν την αναζήτηση του τέλειου seasoning. Και επειδή ο "Καλοφαγάς Steakhouse" ξέρει να δονεί τις κρεατολαγνικές χορδές των βορείων προαστίων, να έχετε υπόψη πως η κράτηση κρίνεται απαραίτητη.
Tip: Όλα τα γλυκά σημεία αναφοράς της comfort απόλαυσης είναι εδώ, όπως ο απίθανος μπακλαβάς με φιστίκι Αιγίνης και το δυνατό προφιτερόλ.