Wood

Σικ και ρουστίκ

Wood © Λεωνίδας Τούμπανος

O κόσμος της κουλτούρας του κρέατος συναντά τον σαγηνευτικό κόσμο του κρασιού και τη διαλεχτή πρώτη ύλη σε έναν υψηλής αισθητικής χώρο που συνδυάζει αρμονικά ρουστίκ με μοντέρνα στοιχεία. Στα τραπέζια του, στο ξεκίνημα αριβάρουν ντελικάτσες όπως το δαντελωτό καρπάτσιο ελληνικής μοσχίδας με κρέμα παρμεζάνας και τρούφας ή το τατάκι, επίσης από ελληνική μοσχίδα, με γουακαμόλε κολοκυθιού σερβιρισμένα δίπλα σε μπουράτα νεροβούβαλου Κερκίνης και βραστά χόρτα με μους φέτας, ενώ τη σκυτάλη παίρνουν premium κοπές ψημένες στην εντέλεια. Στην κρεατοφαγική του γκάμα θα βρείτε κοπές όπως πικάνια Black Angus που σερβίρουν με σάλτσα μπεαρνέζ, πιπεριού ή chimichurri, rib-eye Wagyu Ουρουγουάης, ελληνικής εκτροφής κρέατα ωρίμανσης, Black Angus Ισπανίας με ωρίμανση 65 ημερών και δυσεύρετα για την ελληνική αγορά κρέατα, όπως η ράτσα Rubia Gallega. Ιδανικό ταίρι σε αυτό το τσιμπούσι περιωπής είναι οι παρασκευές πατάτας, όπως ροδέλες με αλάτι μυρωδικών, steak fries με σάλτσα παρμεζάνας και τρούφα, ζεστή πατατοσαλάτα με ντοματίνια, αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι και δυόσμο ή ο πουρές φρέσκιας πατάτας, που μαζί με τις 200 και πλέον προτάσεις της κάβας συμπληρώνουν το απόλυτο κρεατοφαγικό σενάριο.

Tip: Αφήστε χώρο για το γεμιστό κανταΐφι με κρέμα βανίλιας και την τριλογία σοκολάτας με λευκή, γάλακτος και bitter δίπλα σε brownie φουντουκιού και παγωτό σοκολάτα.

Περισσότερες πληροφορίες

Wood

Εμμ. Μπενάκη 22, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.