Το αυγό του κόκκορα

Arty ραντεβού στην Πλατεία Αυδή

Αυγό του κόκκορα © Λεωνίδας Τούμπανος

Tο "Αυγό του Κόκκορα", πιστό ακόμα στις αξίες του, σας υποδέχεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 1930 με όμορφη αυλή, για να διαπιστώσετε όλους τους λόγους που το καθιστούν must value for money στάση. Διατηρώντας ατόφια τη νοστιμιά του και λογικές τις τιμές του, αποτελεί σημείο αναφοράς για τις comfort λιχουδιές του, οι οποίες ετοιμάζονται στην κουζίνα. Η ατμόσφαιρα θαλπωρής το κάνει ιδανικό στέκι για μεζέδες και τσίπουρο από το μεσημέρι, αλλά και το βράδυ, όταν ετοιμαστεί η ζεστή και περίφημη κοκορόσουπα. Ξεκινήστε με τη δροσερή Σαλάτα του Κόκορα, όπου σύκο, ρόδι και μαρούλι συνδυάζονται άψογα με μπαλσάμικο και ξινομυζήθρα, και μην παραλείψετε μια πιρουνιά από το πιάτο που "βαφτίζει" την ταβέρνα. Το περίφημο γεμιστό φιλέτο με τυρί και μπέικον που σκεπάζεται από τη signature σάλτσα κρέμας και μυρωδικών, ένα αδιαπραγμάτευτο must για τους γαστρονομικά μερακλήδες.

Tip: Με προνομιακή θέα στην πλατεία και σε απόσταση περιπάτου από τα θέατρα και τα πολιτιστικά κέντρα της περιοχής, το "Αυγό του Κόκορα" δεν έχει τυχαία 
καλλιτεχνικό χρώμα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Αυγό του Κόκκορα (Το)

Μυλλέρου 25 & Λεωνίδου, Πλ. Αυδή, Μεταξουργείο
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.