Tο γαστρονομικό υβρίδιο που συνδυάζει την ελληνική κουλτούρα των μερακλίδικων ελληνικών μεζέδων με αυτή των tapas της Xώρας των Βάσκων είναι ένα ιδιαίτερο, παρεΐστικο μαγαζί, που υποδέχεται με θέρμη τους θαμώνες του, προσφέροντας κάθε φορά κάτι μοναδικό στο είδος του. Οι μαγειρικές αναφορές του σεφ και συνιδιοκτήτη Μίλτου Αρμένη συναντούν τη γεύση της μνήμης σε μενού που ανανεώνονται συχνά, εκπέμποντας πάντα μια ζεστή εξωστρέφεια. Σε οικείο περιβάλλον που θυμίζει μοντέρνο μεζεδοπωλείο και tapas bar, σερβίρουν πιάτα με βαθιά νοστιμιά, όπως η γαρδούμπα γαρίδας, τα "μαμαδίστικα" σουτζουκάκια τόνου και η "μπρουτάλ" γουρουνοκεφαλή στον ξυλόφουρνο. Φυσικά δεν λείπει από τις προτάσεις η διάσημη παέγια, ενώ εδώ θα δοκιμάσετε περιποιημένη καβουρομακαρονάδα και ωραία μελωμένο χοιρινό κότσι στον ξυλόφουρνο, που ετοιμάζονται κατόπιν παραγγελίας. Τα γλυκά τους είναι αντίστοιχης λογικής και εξίσου καλοφτιαγμένα.
Tip: Aναζητήστε οπωσδήποτε τη λίστα με τα αποστάγματα, δεν νοείται μεζεδο-κατάσταση χωρίς το ανάλογο τσίπουρο.