Δίπλα στην ασταμάτητη κίνηση της λεωφόρου Δουκίσσης Πλακεντίας, δύσκολα θα μπορούσε να υποψιαστεί κάποιος ότι βρίσκεται μια κρυμμένη καταπράσινη όαση, που θυμίζει πλατεία χωριού. Μια αρκετά casual "Δούκισσα", που όχι μόνο ξέρει να μαγειρεύει αγαπημένες γεύσεις σε φρέσκες εκδοχές, αλλά φροντίζει η σύγχρονη προσέγγιση να συναντά την παράδοση σε… χαμηλό budget. Ο ταλαντούχος σεφ Νικόλας Κόσαρης διαχειρίζεται με αγάπη για τις εντάσεις και τεχνική τις εξαίρετες πρώτες ύλες, ενώ την κάβα μονοπωλούν σημαντικοί παραγωγοί του ελληνικού αμπελώνα. Πρωταγωνιστές είναι οι δημιουργικές συνθέσεις μεζέδων που εμπλουτίζονται με τους ανάλαφρους ντοματοκεφτέδες με κρέμα βασιλικού και το σούπερ κριθαρότο με ζουμερές γαρίδες.
Tip: Αφήστε περισσότερο χώρο απ’ ό,τι υπολογίζετε για τα επικά μοσχαρίσια κεφτεδάκια και το έμπειρο χουνκιάρ μπεγιεντί.