Aπλά και ουσιαστικά, η νοστιμιά της αυθεντικότητας αναδεικνύεται στην ταβέρνα της οικογένειας Βορρέ στο Χαϊδάρι, σερβίροντας σπιτική κουζίνα σε τέμπο τσιμπολογήματος. Στον ζεστό χώρο του "Ένα και ένα" απολαμβάνουμε κρεατοφαγία αξιώσεων με εκλεκτό παϊδάκι γάλακτος, ζυγούρι, προβατίνα, κοκορέτσι, το πιο δυσεύρετο φρυγαδέλι (μοσχαρίσιο συκώτι τυλιγμένο σε μπόλια) και άλλα μερακλίδικα που ψήνονται μαεστρικά. Το δυνατό σημείο της κουζίνας είναι, βέβαια, οι εκλεκτές πρώτες ύλες, που απογειώνονται από το σωστό χέρι της κουζίνας. Στα must σημειώστε επίσης το χειροποίητο χρυσαφένιο τυροπιτάρι, αλλά και τα πεντανόστιμα γλυκάδια με νεφράκια για τους μυημένους μερακλήδες. Θα τα απολαύσετε όλα σε μία από τις δύο ανοιχτόκαρδες σάλες ή στην καταπράσινη ρουστίκ πλατεία.
Tip: Τώρα που χειμωνιάζει, το τζάκι στην αίθουσα προσφέρει έξτρα θαλπωρή.