Tο talk of the town των τελευταίων μηνών είναι ατμοσφαιρικό, με στενόμακρη σικάτη σάλα που δένει λονδρέζικα και παριζιάνικα στοιχεία, μπολιασμένα με νεοϋορκέζικες πινελιές, δημιουργώντας μια αίσθηση κλειστής λέσχης. Η ομάδα κουζίνας και σάλας υπογράφει καλλιγραφικά μια premium κρεατοφαγική εμπειρία, με τον πολυβραβευμένο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου να επιμελείται το μενού, τον ταλαντούχο Στέφανο Ρίζο στην εκτέλεση και τον Μιχάλη Θεοδωράκη στις οινικές προτάσεις. Δυνατό "παρών" δηλώνουν μεγαλειώδεις κοπές όπως δανέζικο Holstein T-bone, Black Angus Prime rib steak από τη Νέα Ζηλανδία και Wagyu Denver steak, μαζί με παϊδάκια ιβηρικού χοιρινού, αρμένικο κεμπάπ με ψητές πίτες, πίκλα κρεμμυδιών και αρωματική salsa ντομάτας, γαλλική πάπια και "βασιλικό" κοτόπουλο για να νιώσετε άρχοντες.
Tip: Η "έκρηξη" μανταρινιού με λουίζα και λέμονγκρας είναι ιδανικό φινάλε, το παρφέ bitter σοκολάτας με αλμυρή καραμέλα όμως και η τάρτα με σοκολάτα γάλακτος δεν πάνε πίσω…
Brutus Tavern
Πριβέ πολυτέλεια
Λεβέντη 3, Κολωνάκι