H αληθινή γνώση σε ό,τι αφορά το κρέας είναι σημείο αναφοράς σε αυτόν τον ατμοσφαιρικό χώρο, ντυμένο με τούβλο, μάρμαρο, ξύλο και δέρμα, που ακροβατεί ανάμεσα στο ζεστό, οικείο συναίσθημα της ταβέρνας και τις απαιτητικές προδιαγραφές ενός καλού εστιατορίου. Από τα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού είναι η σούβλα και εδώ το μαστόρικα ψημένο κοκορέτσι με μπόλικο συκωτάκι δίνει και παίρνει. Η κουζίνα γράφει χιλιόμετρα στην κρεατοφαγία, με διαχρονικές σπεσιαλιτέ όπως ζουμερό κοντοσούβλι και τρυφερά αρνίσια παϊδάκια, ενώ δυνατό κεφάλαιο είναι οι βοδινές σπαλομπριζόλες, οι μπριζόλες από μοσχίδες, τα ribeye και Τ-bοne και φυσικά το περίφημο Chateaubriand. Την Τσικνοπέμπτη θα στροβιλίζουν πάνω από τα κάρβουνα επίσης αρνάκι και γουρουνάκι, ενώ οι σχάρες θα ψήνουν παϊδάκια και φιλέτα προβατίνας χωρίς σταματημό. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε παρελκόμενα όπως το τζατζίκι, η μελιτζανοσαλάτα και η πικάντικη καροτοσαλάτα τους.
Tip: Σκέφτεστε ιδανικότερο παρτενέρ γι’ αυτά τα ζουμερά κρεατικά από επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού, νεοκοσμίτικου αλλά και αφρικανικού αμπελώνα, που εισάγουν μάλιστα οι ίδιοι;