Τηλέμαχος Art Grill

Γνώση και ιστορία

Τηλέμαχος Art Grill

H αληθινή γνώση σε ό,τι αφορά το κρέας είναι σημείο αναφοράς σε αυτόν τον ατμοσφαιρικό χώρο, ντυμένο με τούβλο, μάρμαρο, ξύλο και δέρμα, που ακροβατεί ανάμεσα στο ζεστό, οικείο συναίσθημα της ταβέρνας και τις απαιτητικές προδιαγραφές ενός καλού εστιατορίου. Από τα δυνατά χαρτιά του μαγαζιού είναι η σούβλα και εδώ το μαστόρικα ψημένο κοκορέτσι με μπόλικο συκωτάκι δίνει και παίρνει. Η κουζίνα γράφει χιλιόμετρα στην κρεατοφαγία, με διαχρονικές σπεσιαλιτέ όπως ζουμερό κοντοσούβλι και τρυφερά αρνίσια παϊδάκια, ενώ δυνατό κεφάλαιο είναι οι βοδινές σπαλομπριζόλες, οι μπριζόλες από μοσχίδες, τα ribeye και Τ-bοne και φυσικά το περίφημο Chateaubriand. Την Τσικνοπέμπτη θα στροβιλίζουν πάνω από τα κάρβουνα επίσης αρνάκι και γουρουνάκι, ενώ οι σχάρες θα ψήνουν παϊδάκια και φιλέτα προβατίνας χωρίς σταματημό. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε παρελκόμενα όπως το τζατζίκι, η μελιτζανοσαλάτα και η πικάντικη καροτοσαλάτα τους. 

Tip: Σκέφτεστε ιδανικότερο παρτενέρ γι’ αυτά τα ζουμερά κρεατικά από επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού, νεοκοσμίτικου αλλά και αφρικανικού αμπελώνα, που εισάγουν μάλιστα οι ίδιοι;
 

Περισσότερες πληροφορίες

Τηλέμαχος Art Grill

Φραγκοπούλου 19, Κάτω Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.