Γίδι

Κρεατοφαγία ολκής

Γίδι

Στο πέτρινο κτίριο του 1960, η χασαποταβέρνα του Βασίλη Ακρίβου προσκαλεί τις παρέες να γράψουν τη δική τους ιστορία, τους νέους να ζήσουν το παρελθόν και τους μεγάλους να νοσταλγήσουν τις όμορφες παλιές εποχές. Το "Γίδι" έχει χιούμορ και κάνει ωραία "ζογκλερικά" με το κρέας, παίζοντας σε πολλά επίπεδα. Και τι δεν περνά από τις σχάρες και τα τηγάνια του… Αρνιά, προβατίνες, μοσχάρια, συκωταριές, λουκάνικα, κοκορέτσια, φρυγαδέλια, γενικά, ό,τι τραβά η όρεξη του δεινού κρεατοφάγου. Δεν παίζει όμως μόνο κλασικά, έχει δική του μπρουτάλ και άκρως εκφραστική προσωπικότητα, την οποία φροντίζει να βγάζει στη φόρα με κάθε ευκαιρία. Αγαπά και τα αντικριστά ενώ "τσικνίζει" από κοντοσούβλι προβατίνας μέχρι ιαπωνικό μαύρο χοίρο korobuta και γουρουνοκεφαλή. 

Tip: Οι τολμηροί δοκιμάστε τη σούπα με ψιλοκομμένο πατσά σε κούπα, που θα σερβίρουν προσεχώς ως ορεκτικό. 

Περισσότερες πληροφορίες

Γίδι

Λεωφ. Τατοΐου 17, Μεταμόρφωση
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.