Στην καρδιά του Πειραιά, σε ένα χώρο σικάτο, που αγαπά το καλό κρέας, θα γευτείτε μια σειρά από κρεατοφαγικές σπεσιαλιτέ παρέα με κάποια από τις 200 και πλέον ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Εδώ θα βρείτε ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής αλλά και χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, όλα ψημένα όχι με τον κλασικό τρόπο αλλά σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, χωρίς όμως να στερεί από το κρέας τα καπνιστά αρώματα του κλασικού ψησίματος στη σχάρα. Γκιούλμπασι και χοιρινά πανσετάκια συναντιούνται στο ίδιο τραπέζι με κοπές όπως tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες.
Tip: Lemon pie ή brownies με σιρόπι σοκολάτας και παγωτό βανίλια είναι ιδανικές επιλογές για το τέλος.
Barrique
Ιδανικές κρεατο-οινικές αρμονίες
Φίλωνος 66 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς