Barrique

Ιδανικές κρεατο-οινικές αρμονίες

Barrique

Στην καρδιά του Πειραιά, σε ένα χώρο σικάτο, που αγαπά το καλό κρέας, θα γευτείτε μια σειρά από κρεατοφαγικές σπεσιαλιτέ παρέα με κάποια από τις 200 και πλέον ετικέτες κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα. Εδώ θα βρείτε ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής αλλά και χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, όλα ψημένα όχι με τον κλασικό τρόπο αλλά σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα, χωρίς όμως να στερεί από το κρέας τα καπνιστά αρώματα του κλασικού ψησίματος στη σχάρα. Γκιούλμπασι και χοιρινά πανσετάκια συναντιούνται στο ίδιο τραπέζι με κοπές όπως tomahawk, T-bone, flank steak, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες. 

Tip: Lemon pie ή brownies με σιρόπι σοκολάτας και παγωτό βανίλια είναι ιδανικές επιλογές για το τέλος. 

Περισσότερες πληροφορίες

Barrique Port

Φίλωνος 66 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.