Δον Μόσκιο

Αγάπη από κρέας

Δον Μόσκιο

Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο με τη σφραγίδα του Ομίλου Καστελόριζο στην Κηφισιά εκφράζει με ζέση τις διαφορετικές πλευρές της κρεατοφαγίας. Ο σεφ Άγγελος Τζαν θα σας περιποιηθεί με καλοδιαλεγμένες επιλογές από κοπές περίτεχνα ψημένες στη θράκα, όπως βιολογική tomahawk, ωριμασμένο βουβαλίσιο T-bone, Teres Major με βαθιά νοστιμιά, ελληνικό βιολογικό iberico, αλλά και εκλεκτές λιχουδιές όπως το βοδινό μεδούλι με τσάτνεϊ κρεμμυδιού, pico de gallo, και γκρεμολάτα που θα απολαύσετε στη μεγάλη κομψή σάλα με τα βαριά ξύλινα τραπέζια και τις αναπαυτικές καρέκλες υπό το άγρυπνο βλέμμα της φανταστικής φιγούρας του Δον Μόσκιο. Σε δεύτερο ρόλο, σάλτσες, ψητά λαχανικά και βουτυράτος πουρές πατάτας με τρούφα συνοδεύουν άψογα το κρεατοφαγικό cast. 

Tip: Θα γλυκαθείτε με τον μπακλαβά που αποδομείται σε φίνα ταρτάκια με γέμιση από ελαφριά κρέμα φιστικιού και καραμελωμένα φιστίκια Αιγίνης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.