Carnivorus

Κρεατοφαγία νέας κοπής

Carnivorus

H ρουστίκ εικόνα της χασαποταβέρνας επαναπροσδιορίζεται με διακριτικές αναφορές σε κρεοπωλεία παλαιάς κοπής, όπως τα τσιγκέλια στους τοίχους και οι μεγάλες επιφάνειες με λευκά πλακάκια και κόκκινους αρμούς. Από τα τραπέζια του περνούν πληθωρικές νοστιμιές όπως ζουμερή μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα, κοτόπουλο στη σούβλα μαριναρισμένο με αρωματικά, ψητές χοιρινές μπριζόλες, μερακλίδικο χοιρινό κοντοσούβλι και νόστιμα μοσχαρίσια μπιφτέκια, όλα ψημένα όπως τα ζητήσετε. Παίζουν και επιλογές όπως σουβλάκια και ψαρονέφρι, ενώ "παρών" δηλώνουν και τυλιχτά, που ετοιμάζονται επίσης σε χορτοφαγικές αλλά και vegan εκδοχές. Στα παραπάνω προσθέστε ορεκτικά, όπως η φέτα στη λαδόκολλα, και ωραία συνοδευτικά, όπως η ψητή γλυκοπατάτα στη χόβολη με ελαιόλαδο και θυμάρι ή τα ψητά πλευρότους με πετιμέζι.

Tip: Έμφαση δίνεται στις πρώτες ύλες, με το κρέας και τα πουλερικά να έρχονται κυρίως από Καρδίτσα και Ναύπακτο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα

"Bratsera", Ύδρα

Δύο βραβευμένοι σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους, ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου και ο σεφ Δήμος Σαμουράκης, σε μια μοναδική συνεργασία.

"Ορίζοντας", Σάμος

Θέα και κουζίνα με ανοιχτούς ορίζοντες.

"Ταβέρνα Ηλίας", Ρόδος

Αυθεντική δωδεκανησιακή μαγειρική.

"Dominicale", Ζάκυνθος

Μοντέρνα fusion ελληνική κουζίνα σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Oliva Ristorante", Κέρκυρα

Μοντέρνα γευστική πρόταση σε ειδυλλιακό θαλασσινό σκηνικό.

"Térre Mouikis", Κεφαλονιά

Βαθιά γεύση Ιονίου σε fine dining tempo.